Wozniacki hopper frem på vedensranglisten

Caroline Wozniacki har haft en i manges øjne miserabel sæson. Hun har ikke vundet en eneste turnering i år og har kun nået finalen i en enkelt turnering. 

Men i sidste uge fandt hun noget af den gamle form frem, da hun nåede kvartfinalen i den stærkt besatte WTA-turnering i Cincinnati.

På trods af, at det her blev til et nederlag til den senere vinder af turneringen og verdens nummer to Victoria Azarenka, så var der alligevel lidt bonus til Wozniacki for anstrengelserne.

Den danske tenniskvinde er nemlig rykket to pladser frem på verdensranglisten fra en 10.- til en 8.-plads. Dermed kan Wozniacki også se frem til en bedre seedning, når årets sidste Grand Slam, US Open, skydes i gang på næste mandag. 

Man kan håbe, at Caroline Wozniacki vil finde storspillet frem i den turnering, hvor hun tidligere har gjort det så fremragende. I 2009 spillede hun sig frem til finalen i US Open - hendes hidtil eneste i Grand Slam-sammenhæng. Året efter nåede hun semifinalen. 

I denne uge spiller Wozniacki turnering i New Haven, hvor hun vandt i såvel 2008, 2009, 2010 som 2011. Sidste år måtte hun desværre trække sig med en skade i semifinalen.

Danskeren møder natten til tirsdag kineseren Shuai Peng i første runde.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip