Wozniacki i stor tennis-brøler

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki røg onsdag allerede ud i første runde af WTA-turneringen Malaysian Open, da hun tabte 6-2, 6-7, 1-6 til den kinesiske kvalifikationsspiller Qiang Wang - verdens nummer 186.

Den 22-årige topseedede dansker, der er nummer 10 i verden, var storfavorit til at vinde kampen. Men hun havde svært ved at lukke opgøret og missede en matchbold i andet sæt foran 6-5 i egen serv.

21-årige Qiang Wang er normalt ikke med på højeste niveau. Det lod Qiang Wang ikke mærke sig af.

Hun kæmpede flot og bragte sig foran 5-3 i andet sæt, hvor Wozniacki ellers førte 3-1. Tiebreaken vandt kineseren sikkert med 7-1.

Efter at have tabt andet sæt modtog Wozniacki behandling på banen. Det er uvist, hvad danskeren fejlede.

Wozniacki spillede dog videre, men virkede aldeles energiforladt, og hun hang meget med hovedet. Fra stillingen 1-1 i tredje sæt tabte Wozniacki fem partier i træk og dermed kampen.

Danskeren sluttede både 2010 og 2011 som verdens nummer et. 2012-sæsonen og begyndelsen af denne sæson har dog ikke budt på mange succeser.

I 2013 har Wozniacki nu allerede tabt to gange til spillere uden for top-100, hvilket er ganske uhørt for hende. Danskeren har ikke tabt til en så lavt rangeret spiller som Qiang Wang, siden hun var oppe at toppe verdensranglisten.

Foruden onsdagens nederlag tabte Wozniacki også til kasakhiske Ksenia Pervak i Brisbane i januar. Dengang lå Pervak nummer 103 i verden.

Wozniacki var ellers storfavorit til at vinde turneringen i Kuala Lumpur. Andenseedet i turneringen er Su-Wei Hsieh fra Taiwan. Hun er nummer 23 på verdensranglisten og forsvarende mester i turneringen.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip