Wozniacki i Wimbledon-exit: Ville gerne gøre mere skade

For første gang siden 2012 fik tennisspilleren Caroline Wozniacki kun én kamp ved Wimbledon.

Tirsdag blev hun ekspederet ud af turneringens 13.-seedede russer, Svetlana Kuznetsova, der vandt 7-5, 6-4. Danskeren var for første gang i mange år useedet ved en grand slam-turnering, men det gjorde ikke nederlaget nemmere at kapere.

- Det er tungt og meget frustrerende. Jeg går altid efter at vinde turneringen, siger Caroline Wozniacki.

- Jeg spillede godt i Eastbourne i sidste uge og håbede, at jeg kunne tage endnu et skridt op i Wimbledon. Jeg ville gerne have gjort mere skade på hende i dag. Jeg har mødt hende mange gange før og har spillet lige op med hende, siger hun.

Første sæt var meget lige. Wozniacki kom tilbage fra 0-2 til 2-2, hvorefter begge holdt serv til 5-5, inden russeren brød afgørende og servede sættet hjem.

- Det var marginaler i første sæt. Hun brød mig i første parti, jeg brød tilbage, og så havde vi nogle lige partier derefter. Her var der måske nogle partier, jeg kunne have fået lidt mere ud af.

- Men hun (Kuznetsova) ramte bolden godt, og man kunne se, hun er i god form. Hun var aggressiv og steppede op, når der var brug for det.

- Der var måske nogle ting, jeg kunne have gjort anderledes, men nogle gange må man også bare respektere, at modstanderen spiller godt, siger Wozniacki.

Kuznetsova var ovenpå efter at have taget første sæt. Hun bragte sig lynhurtigt på 4-0 i andet sæt, og så lod kampen til at være afgjort.

- Hun (Kuznetsova) blev mere afslappet og gik efter sine slag og ramte det, hun skulle. Hun lavede ikke mange uprovokerede fejl i starten af andet sæt. Jeg måtte bare prøve at følge med, siger danskeren.

Hun kom dog godt tilbage og ændrede 1-5 til 4-5, inden Kuznetsova lukkede kampen.

- Jeg kunne mærke, at hun gik et stykke tilbage på banen og gav mig mere tid, og så fik jeg muligheden for at styre lidt mere. Men så spillede hun godt i det sidste parti, siger Wozniacki.

Nederlaget betyder, at hun nu ryger ud af top-50, men det fylder ikke meget i tankerne.

- På nuværende tidspunkt tror jeg, det er ligegyldigt. Jeg er alligevel ikke seedet i turneringerne, så om jeg ligger 40 eller 50 betyder ikke så meget, siger hun.

Nu kan hun imidlertid se frem til at spille den kommende del af sæsonen på hardcourt - hendes foretrukne underlag.

Næste turnering bliver i Washington fra midten af juli.

/ritzau/

Dagens Gossip