Wozniacki let videre til semifinale

Den forsvarende mester Victoria Azarenka skulle have mødt Caroline Wozniacki, men hviderusseren har trukket sig med en skade fra WTA-turneringen i Indian Wells.

Topseedede Azarenka, som er verdens nummer to, må forlade tennisturneringen med en ankelskade, og dermed er Caroline Wozniacki videre til semifinalen helt uden kamp.

- Jeg testede den så meget som muligt. Jeg forsøgte alt, hvad jeg kunne, men jeg er blevet rådet af min læge og mit hold til at trække mig, siger 23-årige Azarenka til nyhedsbureauet Reuters.

Ottendeseedede Wozniacki får derfor en såkaldt walkover, og det gjorde hendes modstander i semifinalen også tidligere torsdag.

For tyskeren Angelique Kerber, der er fjerdeseedet i turneringen, er ligeledes videre til semifinalen uden kamp, efter at australieren Samantha Stosur også har trukket sig med en skade.

- Jeg synes, at det er en meget mærkelig situation i turneringen. Det er ikke fedt. Jeg tror, at alle gerne vil spille og vinde.

- Caroline har nu den samme situation, så jeg tror, at vi begge er klar til fredagens kamp, siger Kerber.

I den anden semifinale mødes den andenseedede russer Maria Sharapova landskvinden Maria Kirilenko.

Sidste år vandt Azarenka finalen med en storsejr på 6-2, 6-3 over Sharapova. I 2011 vandt Wozniacki turneringen, og danskeren er nået frem til semifinalerne for fjerde gang i karrieren.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip