Wozniacki møder tyrker i comeback i Nottingham

Tyrkisk modstand venter, når den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki i næste uge spiller sin første kamp i to og en halv måned.

Lodtrækningen til græsturneringen i Nottingham formede sig sådan, at Wozniacki i sit comeback skal møde Cagla Buyukakcay i første runde.

Wozniacki, der er faldet til en placering som nummer 34 på verdensranglisten, har aldrig tidligere mødt Buyukakcay, der rangerer som nummer 83 i verden. Opgøret er ikke sat på programmet mandag.

Skulle Wozniacki klare den første opgave, skal hun i anden runde møde enten esteren Anett Kontaveit eller Lauren Davis fra USA.

Wozniacki pådrog sig en ankelskade i april og har ikke været i kamp siden. Hun måtte senest melde afbud til French Open med henvisning til, at hun stadig ikke var i stand til bevæge sig i tilfredsstillende grad.

Nu håber hun at få revanche ved den næste grand slam-turnering, Wimbledon, der begynder i slutningen af juni.

Senere på sommeren håber hun at skulle deltage ved OL. Wozniacki er blevet udpeget til dansk fanebærer i Rio, men det er uvist, om hun får lov til at stille op ved legene, da hun ikke har overholdt de formelle krav om at stille op i et vist antal Fed Cup-turneringer.

Derfor håber hun at få dispensation til at deltage.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip