Wozniacki om nedtur: Jeg har trænet for lidt

Caroline Wozniacki skal i denne uge forsøge at skabe et godt resultat i den russiske turnering Kremlin Cup, hvis hun vil slutte 2012 som en af verdens 10 bedste kvindelige tennisspillere.

Efter to år i træk at have fejret nytår som verdens nummer et, ligger danskeren lige nu nummer 11, og forud for turneringen i Moskva giver hun sit bud på, hvorfor hun ikke længere topper verdensranglisten.

- På et tidspunkt bliver du træt, og du er ikke 100 procent klar psykisk. Som nummer et har du en masse pligter såsom medier, autografskrivning, fotoseancer og så videre, siger Wozniacki til turneringens hjemmeside.

Den store opmærksomhed og de mange pligter går ud over træningen.

- Andre spillere har måske mulighed for at træne fire timer om dagen, hvorimod du måske kun har halvanden time, men så må du forsøge at få mest muligt ud af den halvanden time, siger hun ifølge hjemmesiden sportskeeda.

Caroline Wozniacki fortæller videre, at presset på toppen kan blive så stort, at kroppen siger fra.

- Ind imellem er det bare svært at klare det hele, og din krop siger bare: "Jeg kan ikke mere," fortæller Wozniacki.

En del af de forstyrrende forpligtelser, der koster både tid og kræfter og koncentration er af den kommercielle slags. Caroline Wozniacki har en lang række sponsorer - langt flere end hovedparten af de professionelle tennisspillere.

Det giver angiveligt en masse penge, men det koster tilsyneladende også en hel del i forhold til de sportslige forberedelser. Alligevel har danskeren ikke tænkt sig at droppe de mange sponsorer.

- Meget få spillere har ret mange sponsorer uden for banen, og jeg vil gerne drage fordel af det, for en tennisspillers karriere er kort, siger hun.

I Kremlin Cup spiller Wozniacki tidligst onsdag, hun møder i sin første kamp polakken Urszula Radwanska, kampen er i turneringens anden runde.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip