Wozniacki om smal sejr: Jeg blev bare ved med at kæmpe

Caroline Wozniacki måtte igennem en hård kamp, før hun natten til torsdag dansk tid spillede sig frem til kvartfinalerne ved WTA-turneringen i New Haven i USA.

Den danske tennisspiller glæder sig over, at hun fik afværget tre matchbolde til italieneren Roberta Vinci på vej mod sejren på 6-4, 6-7, 7-6.

- Jeg blev egentlig bare ved med at kæmpe, siger Caroline Wozniacki til WTA's hjemmeside.

- Kampen kunne være gået til begge sider, men heldigvis gik den min vej, siger hun.

Roberta Vinci havde tre matchbolde i den afsluttende tiebreak i tredje sæt, men det lykkedes ikke for italieneren at sikre den tredje sejr i fem indbyrdes kampe mod Wozniacki.

Danskeren vandt turneringen i New Haven fire år i træk fra 2008-11, og hun føler sig godt tilpas i den amerikanske hardcourt-turnering.

- Jeg er helt klart på hjemmebane, og det hjalp mig igennem. Man kan høre publikum, og de giver mig det sidste lille skub.

- Jeg er sikker på, at hun (Roberta Vinci) også bemærkede det lidt. Hver gang, jeg vandt et point, jublede publikum højlydt, siger Caroline Wozniacki.

I kvartfinalen skal danskeren møde den 21-årige franskmand Caroline Garcia, der ligger nummer 36 på verdensranglisten, 32 pladser under Wozniacki.

Danskeren vandt deres hidtil eneste kamp, som blev spillet i 2012.

/ritzau/

Dagens Gossip