Wozniacki om Wimbledon-hedebølge: Jeg har prøvet værre

Varmen er det helt store samtaleemne ved Wimbledon i disse dage. Tirsdag og onsdag har temperaturen sneget sig op på omkring 35 grader, og tv-stationen BBC meldte om de varmeste dage siden 2006.

Nogle spillere lider voldsomt i de høje temperaturer. Andre tager det i stiv arm. Caroline Wozniacki hører til den sidste gruppe.

Onsdag trænede hun fra klokken 11 til 12 engelsk tid, men havde det fint under forholdene. Hun har prøvet det, der er værre.

- Hedebølge her og hedebølge i Australien (ved Australian Open, red.) er to forskellige ting. I Australien kan du stege et æg på banen i løbet af 10 sekunder. Det siger sig selv, hvor stor forskellen er, siger Caroline Wozniacki.

Hun er bevidst om at gardere sig mod varmen.

- Jeg holder hele tiden styr på at drikke nok og spise godt. Jeg kender mig selv og ved, hvor meget jeg skal drikke. Jeg tror, at enten er man bygget til at kunne klare varmen, eller er man ikke. Jeg tror ikke, det handler så meget om form, siger Wozniacki.

Spørgsmål: Kan du bruge det i kampene, hvis du møder én, der ikke kan lide varmen. Lægger du så mærke til, om modstanderen lider?

- Det gør jeg. Så presser jeg ekstra på og gør alt for at vise, at jeg selv er ovenpå, siger den femteseedede dansker.

Wozniacki skal i kamp i Wimbledon igen torsdag. Her venter tjekken Denisa Allertova fra Tjekkiet i anden runde.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip