Wozniacki prøver igen: Hyrer ny top-træner

For nylig sagde Piotr Wozniacki, at han ikke for evigt ville træne sin datter. Faktisk var det planen, at en ny mand skulle tage sig af den del og gerne over en længere årrække. Nu har familien-Wozniacki så angiveligt fundet, ham de søgte.

Tv2 erfarer således, at det bliver den 49-årige svensker Thomas Högstedt, der straks træder til. Han regnes for at være en af de absolut bedste trænere på WTA-touren. Seneste har han trænet russeren Maria Sharapova, men efter tre år sammen er de gået hver til sit.

- Jeg ved, at Caroline har stor respekt for Högstedt. Han har ved flere lejligheder givet hende gode råd, så de kender hinanden rigtig godt, sagde den tidligere Davis Cup-spiller Peter Bastiansen for nylig til BT.

Selvom Högstedt altså lige har afsluttet samarbejdet med Sharapova, så indeholder han stadig stor kvalitet.

- Der er ingen tvivl om, at Thomas har gjort Sharapova til en bedre tennisspiller på de tre år, de har arbejdet sammen. Hendes serv er blevet skarpere, ligesom det er tydeligt, at hendes bevægelser er blevet bedre, sagde tennis-kommentator og ekspert Michael Mortensen til BT i begyndelsen af juli.

Thomas Högstedt skulle angiveligt koste mellem to og tre millioner kroner i løn om året, men den pris er Wozniacki-familien klar til at betale. Med Högstedt ved de dog, hvad de får. For de to parter har tidligere arbejdet sammen kortvarigt.

Thomas Högstedt bliver Caroline Wozniackis tredje træner på bare tre sæsoner. Først var Richardo Sanchez ansat, og derefter var det Thomas Johansson. Nu får Högstedt chancen.  

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip