Wozniacki ryger ud til ukendt ester i Nottingham

Caroline Wozniacki er færdig i WTA-turneringen i Nottingham, som er en optaktsturnering til grand slam-turneringen Wimbledon.

20-årige Anett Kontaveit fra Estland blev i græsturneringens anden runde for stor en mundfuld for Wozniacki, som tabte 7-6, 3-6, 5-7.

Tredjeseedede Wozniacki, der er nummer 34 i verden, kom ellers klart bedst fra start og brød Kontaveit til 2-0 i første sæt, og siden kom danskeren også foran 3-0.

Men Kontaveit svarede igen og spillede sig ind i kampen. Esteren, der er nummer 97 i verden, snuppede også tre partier i træk og fik dermed udlignet til 3-3.

Siden fulgtes duellanterne ad frem til 6-6, og så skulle første sæt afgøres i tiebreak, hvor der spilles bedst til syv point.

Her var begge spillere gode til at holde serv frem til stillingen 5-5, men det lykkedes herefter Wozniacki at lave et afgørende brud og vinde 7-5 i tiebreak.

I andet sæt var Wozniacki ved at bryde modstanderen hurtigt flere gange, men den tidligere verdensetter udnyttede ikke sine breakbolde i Kontaveits svingende servepartier.

Og så skiftede momentum i kampen. Ikke nok med at Kontaveit fulgte med frem til stillingen 2-2 i andet sæt, esteren brød også og kom foran med 4-2.

Wozniacki kæmpede efterfølgende for at holde sig inde i andet sæt og brød tilbage til 3-4, men Kontaveit snuppede de sidste to partier og vandt andet sæt.

I tredje sæt kom Kontaveit bedst fra start, og Wozniacki var bagud med 1-4, før hun viste god moral og fik udlignet til 4-4.

I afslutningen af kampen var Kontaveit dog bedst og snuppede dermed sejren i tre sæt.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip