Wozniacki: Sådan klarer jeg mig igennem hedebølgen

Caroline Wozniacki var for et erklæret B-menneske tidligt oppe onsdag for at træne frem mod sin næste kamp ved Australian Open.

Den danske tennisspiller var på træningsbanen klokken ni, hvor hun på banens skyggeside slog boldene over mod - og forbi - sin hittingpartner under vejledning af træner Thomas Högstedt.

Det var helt bevidst, at træningen blev lagt så tidligt som muligt:

- Jeg ville gerne træne, inden det bliver alt for varmt. Og så er det meget rart at have træningen overstået, så man har hele dagen fri, siger 23-årige Caroline Wozniacki, der er kendt for at være god til at håndtere varmen.

Hun tilføjer, at kroppen har det fint dagen efter opgøret mod spanske Lourdes Dominguez Lino, som hun vandt sikkert i to sæt 6-0, 6-2.

Efter træningen bliver resten af onsdagen primært brugt til at sørge for, at hun er klar til endnu et opgør i omkring 40 graders varme.

- Man drikker bare meget og spiser ordentligt, så man er sikker på, at kroppen har nok benzin, lyder det fra Wozniacki, der også vil sørge for at holde sig meget indendørs.

Hun skal blandt andet et smut i fitnesscenter, modtage lidt behandling og så ellers slappe af, siger hun.

Torsdag venter den 21-årige amerikaner Christina McHale, der trods en placering som nummer 62 på WTA-ranglisten mod Wozniackis 10.-plads har slået danskeren i to af deres i alt tre indbyrdes opgør.

- Hun er en spiller, der løber godt og får mange bolde tilbage - lidt som hende, jeg spillede mod i går. Men McHale slår på baghånden og slicer ikke så meget.

- Det handler for mig om at holde presset på hende, lyder opskriften på endnu en sejr ifølge danskeren.

Hedebølgen varer ifølge vejrudsigten til og med fredag, hvorefter temperaturerne ryger ned omkring godt 20 grader i weekenden.

/ritzau/

Dagens Gossip