Wozniacki slipper for at møde italiensk topspiller

Caroline Wozniacki fik en lettere vej til semifinalen ved WTA-turneringen i Dubai, hvor den ottendeseedede dansker har vundet sine første to kampe.

Det var ventet, at modstanderen ville blive den fjerdeseedede italiener Sara Errani, men hun tabte overraskende til den useedede rumæner Sorana Cirstea i tre sæt.

Cirstea vandt 6-2, 5-7, 6-1 over Errani efter lidt over to timers spil, hvor italieneren havde store problemer i egen serv. Hele syv gange formåede Cirstea at bryde Erranis serv.

Kun i andet sæt havde Cirstea også problemer i sine servepartier, hvor Errani med tre servegennembrud og en sætsejr så ud til at kunne snuppe den ventede sejr.

Men italieneren, der er nummer 10 i verden, gik helt ned i det afgørende tredje sæt, hvor Cirstea kun tabte et enkelt parti.

Cirstea er placeret som nummer 26 i verden, mens Wozniacki er nummer 11. De to kvartfinalister i Dubai har mødt hinanden seks gange, og det står 3-3 i indbyrdes opgør.

Fem af opgørene var i WTA-regi mens det helt tilbage i 2006 også blev til en kamp i ITF-regi, som Wozniacki vandt.

Sidste år mødtes de to gange, og her blev det til en sejr til hver - den seneste sejr gik til Cirstea, som vandt en kneben sejr i tre sæt ved WTA-turneringen i Toronto i august.

/ritzau/

Dagens Gossip