Wozniacki slipper for top-ti-spiller ved Australian Open

Verdensranglistens nummer ni hos de kvindelige tennisspillere, tjekken Lucie Safarova, kommer ikke til at spille med i årets første grand slam-turnering, Australian Open, der begynder 18. januar.

Safarova er endnu ikke kommet sig helt efter en bakterieinfektion, der ramte hende sidste år.

- Som idrætsudøver er jeg vant til at kæmpe, normalt på banen, for at vinde. Nu er det uden for banen for at genvinde mit helbred, skriver den 28-årige Safarova på de sociale medier.

- Det er virkelig trist, at jeg går glip af Australien i år, tilføjer hun og udtrykker håb om at være i vigør igen i februar.

2015 var et gennembrudsår for Safarova.

Hun nåede frem til finalen i French Open i single, og spillede sig sammen med amerikaneren Bethanie Mattek-Sands helt til tops i både Australian Open og French Open i kvindernes double.

Med Safarovas afbud er vejen til et godt resultat for Caroline Wozniacki dermed muligvis blevet en smule nemmere.

I forvejen er der tvivl om den fysiske tilstand hos fire af favoritterne til at vinde i Melbourne.

Verdens suveræne nummer et, Serena Williams (knæ), Rumæniens Simona Halep (akillessene), Spaniens Garbine Muguruza (fod) og Ruslands Maria Sharapova (arm) trak sig alle ud af turneringer i Australien denne uge på grund af skader.

Caroline Wozniacki derimod har taget hul på året i glimrende stil.

Fredag er hun i semifinalen i WTA-turneringen i Auckland i New Zealand efter tre sejre på stribe. Danskeren, der er nummer 17 på verdensranglisten, har endnu ikke tabt et sæt i turneringen.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip