Wozniacki spiller på den største arena i Australien

Da Caroline Wozniacki toppede verdensranglisten, spillede hun de fleste af sine kampe på de respektive anlægs største arenaer - oftest kaldet Centre Court.

Men efter hun er dumpet lidt ned på listen, har hendes optrædener på de største arenaer været knap så hyppige.

Men når hun i nat dansk tid spiller sin kamp i anden runde ved Australian Open mod amerikaneren Christina McHale, bliver det foran det størst mulige publikum på Rod Laver Arena.

Her spiller hun kamp nummer to, efter den tredjeseedede, Maria Sharapova, har mødt italienske Karin Knapp. Russeren må forventes at klare den opgave i to sæt, så et godt bud vil være, at den danske nummer 10 i verden skal i aktion omkring kl. 02.30 i nat dansk tid.

- Hun er en spiller, der løber godt og får mange bolde tilbage - lidt som hende, jeg spillede mod i går. Men McHale slår på baghånden og slicer ikke så meget. Det handler for mig om at holde presset på hende, lyder Wozniackis opskrift på sejr i anden runde.

Ud over Sharapova og Wozniacki skal også Rafael Nadal, Victoria Azarenka og Andy Murray i aktion på Rod Laver Arena på det australske torsdagsprogram.

/ritzau/

Dagens Gossip