Wozniacki spiller Wimbledon med hemmelig ketsjer

Græssæsonen 2013 bliver noget helt speciel for Caroline Wozniacki - i hvert fald på udstyrsfronten. For når den danske tennisstjerne server Eastbourne i gang mod østrigeren Tamira Paszek, bliver det med en sort, spraymalet ketsjer. Og sådan vil det også være, når det storstilede Wimbledon starter på mandag. Det bekræfter hendes far og træner Piotr Wozniacki overfor Ekstra Bladet:

- Caroline spiller græssæsonen med den malede ketsjer, siger han uden at ville komme ind på, hvilket mærke, der gemmer sig under camouflagen.

Caroline Wozniacki har en millionkontrakt med ketsjerproducenten Yonex. Men på træningsbanen forud for turneringen i Eastbourne er Wozniacki blevet spottet med det, der ligner en spraymalet Babolat-ketsjer.

En engelsk pige har således foreviget Caroline Wozniacki med denne kamuflerede model og lagt et foto ud på Twitter.

Spraymalingen kan dog ikke skjule, at selve formen på tennisketsjerens ramme slet ikke ligner en model fra Yonex, det ligner derimod en udgave fra det franske mærke Babolat. Sidstnævnte mærke har Caroline Wozniacki spillet med, siden hun blev professionel, og det var således med en Babolat-ketsjer i hånden, at hun bare vandt og vandt og stormede til tops på kvindernes verdensrangliste fra 2006 til 2011.

Piotr Wozniacki er ikke meget for at snakke om snakke om ketsjer-spliden med den japanske producent Yonex, men han forventer, at Yonex står klar med en brugbar løsning, når Wimbledon er slut.

- Men Yonex vil i mellemtiden udvikle en ny ketsjer til Caroline, så den er klar til hardcourt-sæsonen, siger Piotr Wozniacki.

Han vil ikke uddybe de problemer, som den 22-årige dansker har haft med Yonex-ketsjeren. Han forklarer dog til Ekstra Bladet, at han og Caroline håber, at hun aktuelt vil få lidt mere power i sit spil, samtidig med at hun bevarer samme kontrol, med den hemmelige ketsjer.

- Selvfølgelig har det været forstyrrende, men hun træner godt og er tilfreds, siger Piotr Wozniacki, siger han til Ekstra Bladet.

Dagens Gossip