Wozniacki står til at møde Serena Williams i Australien

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki har på papiret fået en overkommelig modstander, når hun i næste uge tager hul på årets første grand slam-turnering Australian Open.

I første runde møder hun den 21-årige Yulia Putintseva fra Kasakhstan, der er nummer 78 på verdensranglisten, hvor Wozniacki aktuelt ligger nummer 18.

De to har aldrig mødt hinanden før, og Putintseva har endnu til gode at vinde en turnering i WTA-regi.

Hvad der er værre for Wozniacki, er, at hun er havnet i samme fjerdedel af lodtrækningen som den seksdobbelte Australian Open-vinder og verdensetter, Serena Williams, som hun dermed risikerer at møde i ottendedelsfinalen ved turneringen i Melbourne.

De to tennisstjerner har mødt hinanden 11 gange tidligere i WTA-turneringer, og kun én gang har Wozniacki besejret sin gode veninde.

For at komme til at stå over for Serena Williams, skal Wozniacki dog først besejre en række - på papiret - mindre skræmmende modstandere.

Vinder den 25-årige dansker sin første kamp mod Yulia Putintseva, skal hun møde vinderen af mødet mellem colombianeren Mariana Duque-Marino, der er nummer 79 i verden, og kineseren Xinyun Han, der er nummer 161.

I tredje runde er den sandsynlige modstander italieneren Sara Errani, der er seedet som nummer 17 og er tidligere finalist ved French Open.

Både hos mændene og kvinderne har de forsvarende mestre fået en relativ svær lodtrækning.

Serena Williams risikerer allerede i første runde at få sved på panden i den australske sommervarme, når hun møder Camila Giorgi fra Italien, der er nummer 35 i verden.

Slår amerikaneren sig videre til kvartfinalen, venter den russiske hardhitter Maria Sharapova formentlig, hvis seedningen holder.

Hos mændene møder førsteseedede Novak Djokovic sydkoreaneren Hyeon Chung, der er nummer 51 i verden

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip