Wozniacki taber klart til Venus Williams

Heller ikke i karrierens femte forsøg lykkedes det for Caroline Wozniacki at besejre Venus Williams. Efter tre sejre i Dubai i denne uge blev semifinalen mod amerikaneren endestationen.

Williams vandt 6-3, 6-2 efter en kamp, der dog var tættere, end cifrene umiddelbart antyder. Mange af partierne var lange og gik til 40-40, men som regel var amerikaneren bedst i de tætte situationer.

Den femdobbelte Wimbledon-vinder var ellers til at tale med i sine egne partier, men Wozniacki havde endnu sværere ved at sætte sig igennem i egen serv.

Danskeren blev brudt i kampens første parti, og da hun brød tilbage til 2-2, responderede Williams ved at bryde to gange til 5-2-føring. Wozniacki brød til 3-5, men tabte efterfølgende sættet efter et langt parti.

Det lod til at tage hårdt på Wozniacki. Hun tabte igen sit indledende serveparti i andet sæt, og Venus Williams udnyttede det til at bringe sig på 3-0.

Wozniacki havde en god chance for at spille sig tilbage i andet sæt, da hun spillede sig frem til tre breakbolde ved stillingen 2-4. Men Williams afværgede alle tre og bragte sig på 5-2. Efterfølgende brød hun igen til sætsejr 6-2.

Finalen i Dubai kan blive et rent familieanliggende, da Serena Williams senere fredag er favorit i den anden semifinale mod franskmanden Alize Cornet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip