Wozniacki taber sin første kamp i Birmingham

Tennisspillet fungerer ikke for Caroline Wozniacki for tiden, og den tidligere verdensetter røg ud efter blot en enkelt kamp i WTA-turneringen i Birmingham.

Wozniacki, som for nylig er vendt tilbage efter en skade, tabte 4-6, 7-6, 2-6 til den hårdtslående belgier Yanina Wickmayer.

Det var tredje gang i træk, at Wickmayer vandt over Wozniacki, som ellers havde vundet de seks første indbyrdes opgør.

I første sæt kom 25-årige Wozniacki bedst fra start og foran med 3-0, men den et år ældre Wickmayer vendte det hele på hovedet og snuppede fem partier i træk til 5-3-føring.

Wozniacki, som er nummer 35 i verden, holdt sig inde i sættet og reducerede til 4-5, inden Wickmayer, der er verdens nummer 49, servede første sæt hjem.

Også i andet sæt kom Wozniacki flyvende fra start med et servegennembrud og en 3-0-føring, men derfra blev det igen en smule vaklende.

Wickmayer brød tilbage og reducerede til 3-4, og derfra fulgtes de to duellanter ad frem til stillingen 6-6.

Andet sæt skulle derfor afgøres i en tiebreak. Her var Wozniacki stærkest og viste, at hun er i stand til at spille god tennis på de afgørende point. Danskeren vandt 7-5 i den tætte tiebreak.

Generelt var Wozniacki defensiv og afventende, og hun lukrerede på modstanderens fejl. Wickmayer var langt mere aggressiv, og når belgieren ramte boldene godt, så fik Wozniacki store problemer.

Sådan var det også i tredje og afgørende sæt, hvor Wozniacki blev for passiv på græsset i Birmingham.

Wickmayer var fysisk ovenpå og kontrollerede begivenhederne og vandt uden problemer kampen, som i øvrigt var blevet udskudt flere gange på grund af regn. Oprindeligt var førsterundekampen programsat til tirsdag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip