Wozniacki udgår og forlader WTA-turnering med en skade

Caroline Wozniacki fik den værst tænkelige start på den sidste tennisturnering i denne sæson, da hun torsdag spillede sin første kamp ved WTA Elite Trophy i den kinesiske by Zhuhai.

Russeren Svetlana Kuznetsova havde vundet første sæt med 7-5, og det stod 2-2 i andet sæt, da Wozniacki gav op med en skade i det ene håndled.

- Jeg tror ikke, det bliver bedre, lød det fra Wozniacki til fysioterapeuten, inden hun sagde tak for kampen og forlod banen.

WTA Insider skriver på Twitter, at Wozniacki har forklaret, at hun efter ankomsten til Zhuhai skar sig voldsomt på en brødkniv.

Det gjorde, at hun ikke kunne holde ordentligt på ketsjeren under træningen, og det har givet hende den håndledsskade, som var årsagen til, at hun ikke kunne fuldføre kampen.

30-årige Kuznetsova, der er nummer 26 i verden, havde tabt sin første kamp til Roberta Vinci, men hun var på vej til at vinde mod Wozniacki, da kampen blev afbrudt før tid.

Det er uvist, hvad der sker efter Wozniackis exit, og hvilken reserve der eventuelt erstatter danskeren i turneringen. Men det ser ud som om, at Wozniacki er færdig for i år.

Turneringen i Kina har deltagelse af 12 spillere, som sluttede lige uden for det fine selskab, der i sidste uge spillede sæsonfinale i Singapore.

Spillerne er inddelt i fire grupper à tre spillere, hvorefter de fire gruppevindere mødes i semifinalerne.

/ritzau/

Dagens Gossip