Wozniacki vender tilbage til sin tidligere ketsjer

Tennisspilleren Caroline Wozniacki kommer i 2014 til at optræde med en Babolat-ketsjer som sit vigtigste arbejdsredskab.

Det er en realitet efter en 2013-sæson, hvor danskeren gang på gang måtte forholde sig til sin ketsjersituation.

Hun var fra sæsonens begyndelse på kontrakt med den japanske ketsjersponsor Yonex, men Wozniacki tiltrak sig stor opmærksomhed, da hun op til og under sommerens Wimbledon begyndte at spille med en sort, spraymalet ketsjer, der ikke var af dette mærke.

Hun var angiveligt gået tilbage til sit tidligere mærke Babolat, og Yonex reagerede siden ved at rive kontrakten med danskeren i stykker.

Når den nye sæson begynder ved årsskiftet, kan Wozniacki igen reklamere frit for sit nye - og tidligere - ketsjerfabrikat.

Caroline Wozniackis amerikanske agent, John Tobias, bekræfter over for Ekstra Bladet, at en ny aftale er i stand med franske Babolat.

- Ja, Caroline har fået en flerårig kontrakt med Babolat. Vi er lige blevet enige i denne uge, lyder det fra John Tobias.

Caroline Wozniacki kommer første gang til at vise mærket frem ved en turnering i australske Brisbane, der fungerer som opvarmning til årets første grand slam-turnering, Australian Open i januar.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip