Wozniacki vil give veninde tæsk

Der er tale om et vaskeægte venindeopgør, når Caroline Wozniacki senere torsdag tørner sammen med polske Agnieszka Radwanska i kvartfinalen ved WTA-turneringen Pan Pacific Open i Tokyo.

Det er Wozniacki, som har revanche til gode, eftersom Radwanska sejrede i spillernes seneste opgør. Det var tidligere i år i Sydney, hvor Radwanska vandt med 3-6, 7-5, 6-2.

Samlet fører Wozniacki med 5-2 i indbyrdes kampe, så helt skræmt bør danskeren ikke være.

På papiret er Radwanska som verdens nummer tre og forsvarende mester i turneringen favorit.

Wozniacki er verdens nummer 11, men er i topform efter sejren ved Korea Open i sidste uge. Danskeren har også fine minder fra turneringen i Tokyo, hvor hun strøg til tops for to år siden.

Faktisk mødte spillerne hinanden ved Pan Pacific Open i netop 2010 - også dengang i kvartfinalen. Men en skadet Radwanska måtte opgive at fuldføre ved stillingen 5-0 til Wozniacki i første sæt.

Korea Open er den eneste turnering, Wozniacki har vundet i år. Radwanska har haft en flot sæson med tre turneringssejre samt blandt andet en finaleplads ved Wimbledon.

Wozniacki og Radwanska skal på banen som kamp nummer to efter Victoria Azarenka-Angelique Kerber-opgøret, der er sat til at begynde tidligst klokken 10 dansk tid.

Dagens Gossip