Wozniacki vil videre uden far

Caroline Wozniacki har prøvet at skifte sin far, Piotr Wozniacki, ud som træner to gange tidligere i karrieren. Men uden held.

Nu skal den danske tennisspiller for tredje gang forsøge at finde en ny permanent træner. I øjeblikket hjælper to mulige kandidater til som rådgivere.

- Meningen er, at en af dem skal være Carolines nye træner, og det er kun et spørgsmål om, hvem vi i sidste ende har mest tillid til, siger Piotr Wozniacki til Jyllands-Posten.

I efteråret 2011 blev spanske Ricardo Sanchez ansat som Wozniackis nye træner, men han blev kasseret allerede i februar 2012.

Siden forsøgte Wozniacki sig med den svenske træner Thomas Johansson, men det varede heller ikke længe, før det samarbejde stoppede.

- Sidste år ændrede ikke noget på, at vi helt grundlæggende har ønsket at foretage et skifte.

- Jeg skal væk fra det her cirkus, så jeg kan blive hjemme, se kampene på tv og kun tage ud til få turneringer, mens en anden træner styrer arbejdet med Caroline.

- Vi har fundet brikkerne, nu arbejder vi bare på at få dem alle til at passe, forklarer Piotr Wozniacki.

Det er meningen, at den nye træner skal overtage det fulde ansvar - og ikke blot være der i en kort periode.

- Vi søger én, der kan blive sammen med hende i resten af hendes karriere og ikke kun et halvt år, for det er skidt og ødelægger meget.

- Caroline er voksen nok til at tage beslutningen, selv om det ikke er så nemt, for man skal finde én, der forstår Carolines spil og personlighed, siger Piotr Wozniacki.

Wozniacki deltager i grand slam-turneringen French Open, som går i gang søndag. I første runde skal danskeren møde briten Laura Robson.

/ritzau/

 

Dagens Gossip