Wozniackis modstander: Hun giver ikke ved dørene

Man skal være på tæerne for at slå Caroline Wozniacki, siger danskerens næste modstander i Australian Open, Christina McHale.

Selvom amerikaneren fører i indbyrdes opgør, forventer hun en hård kamp.

- Jeg bliver nødt til at spille mit bedste for at have en chance. Det er aldrig nemt mod hende. Du skal arbejde for det, siger 21-årige McHale, der dog ser frem til opgøret.

De to spillere har mødt hinanden i alt tre gange, og to af gangene har sejren været amerikansk. Det var også tilfældet i deres seneste duel i 2012. Alligevel roser McHale sin danske modstander.

- Hun gør alt virkelig godt, så det er svært at spille mod hende. Jeg tror, at jeg bliver nødt til at bruge min forhånd til at åbne banen lidt. Og jeg skal være klar til hvert point, for jeg ved, at der ikke er ret mange gratis point, lyder det fra McHale.

Hun er samtidig klar over, at Wozniacki er kendt for at klare sig godt i ekstrem varme på grund af sin gode fysiske form.

- Jeg bliver nødt til at sørge for, at jeg drikker nok og virkelig er klar - især mod Wozniacki i varmen, for det bliver ikke let, mener amerikaneren.

Christina McHale har tidligere ligget så højt som nummer 24 i verden, men hun har siden været plaget af sygdom og skader. Hun ligger nu nummer 62.

I første runde af grand slam-turneringen besejrede hun Chang Yung-Jan fra Taiwan, der blot ligger nummer 232 i verden, i to sæt 7-5, 6-4.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip