Wozniackis træner er godt tilfreds efter åbningssejr

Caroline Wozniackis åbningssejr ved Australian Open er afgjort godkendt, lyder det fra hendes træner Thomas Högstedt.

- Det var jo ekstremt svært og vanvittigt varmt, siger han om kampen mod spanske Lourdes Dominguez Lino, der endte 6-0, 6-2 til den 10.-seedede dansker.

Den svenske tennistræner arbejder for at gøre Wozniackis spil mere offensivt, og på den baggrund kan han roligt være tilfreds med elevens indsats.

- Jeg synes, at hun spiller godt i første sæt. I andet sæt bliver hun mere forsigtig.

- Hun kom godt ind i banen og fik åbnet banen med flere baghåndsslag ned langs linjen. Hun kom også godt frem mod nettet, siger Högstedt.

Wozniacki kom i andet sæt bagud 1-2, og med 16 uprovokerede fejl ligger den ellers stabile dansker lidt højere i fejlprocent end normalt.

- Jeg tror mest, at det var, fordi det var så varmt. Det kunne være blevet 6-0 i andet også, mener træneren.

Han påpeger, at spanieren var en noget speciel modstander, og at succes i denne kamp ikke nødvendigvis får betydning for kampen i anden runde af grand slam-turneringen. Her venter amerikanske Christina McHale.

- Det er svært at spille mod sådan en spiller, fordi hun spiller så anderledes med slice og højt spin. Sådan spiller næsten ingen andre piger, siger han om Dominguez Lino.

- Næste kamp bliver helt anderledes. Det bliver et andet tempo, og det bliver en mere normal kamp. Det bliver hårdt, lyder det fra træneren, der officielt tog over efter Piotr Wozniacki i oktober.

Piotr Wozniacki var dog at finde på stolerækken lige bagved Högstedt under kampen, ligesom han også har været til stede under træningen i Melbourne. Han har slået fast, at han kun er med som tennisturist.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip