Würtz: Godt at fejlfyldt skoleliste trækkes tilbage

 

Det er glædeligt, at børne- og undervisningsminister Christine Antorini har bedt Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen trække en liste tilbage over 17 skoler, som styrelsen har udnævnt til at have problemer med kvaliteten i undervisningen.

 

Det siger rådmand for Børn og Unge i Aarhus Kommune, Kristian Würtz, der allerede i sidste uge stillede spørgsmålstegn ved listen.

 

- Beslutningen viser, at ministeren har et meget mere nuanceret syn på kvalitet i folkeskolen, end det listen var udtryk for. Det er et nuanceret syn, der også er afspejlet i grundlaget for Ny Nordisk Skole, som ministeren og jeg begge står bag, siger Kristian Würtz.

 

Tre af de 17 skoler på listen ligger i Aarhus, og ministeren siger i en pressemeddelelse, at hun ”beklager dybt, at skolerne er blevet hængt ud på denne her måde i medierne”. Samtidig slår hun fast, at der fremover ikke bliver offentliggjort lignende lister.

 

Rådmanden glæder sig over ministerens reaktion.

 

I næste uge behandler Aarhus Byråd kvalitetsrapporter, der bl.a. viser, hvordan det går med at nå Byrådets mål for byens folkeskoler. Rapporterne danner herefter grundlag for en drøftelse af, hvordan arbejdet med at styrke de aarhusianske folkeskoler bedst tilrettelægges.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip