X Factor-Andrew: Havde ikke vundet alligevel

Skrevet af admin

25/03/2016

Dagens topnyheder

Den store finale på fredag var målet for den 52-årige Andrew Murray, men i aftenens semifinale spændte seerne ben for drømmen.

Andrew røg nemlig ud af programmet, hvor dommernes meninger ikke talte og seernes sms-stemmer betød alt.

- Det er skuffende, jeg ville selvfølgelig gerne have været i finalen. Men nummer fire er også ok, siger Andrew Murray, der ikke tror, han ville have haft en chance i finalen uanset.

- Jeg tror ikke, jeg ville have vundet det alligevel. De tre andre finalister kan nogle ting, jeg ikke kan, og sikkert også omvendt. Men det de kan, appellerer måske mere, siger sangeren, der har udmærket sig med sin rockede attitude.

Men det har ikke kun været lutter lagkage at være med i showet.

- Jeg troede ikke, det ville være så hårdt at være med. Det er hårdt arbejde. Jeg har altid undret mig over, hvordan folk klarer det rent økonomisk med at have fri fra arbejdet, og svaret er, at det gør man ikke, så nu skal jeg tilbage på arbejde og tjene nogle penge.

- Men jeg vil selvfølgelig stadig spille musik i min fritid. Og det er stadig min drøm at leve af musikken, siger sangeren, der øjner chancen for succes trods sin fjerdeplads. Andre X Factor-deltagere har nemlig formået at blive store navne, selvom de ikke vandt.

- Citybois blev nummer fire og Basim også, mener jeg. Så måske er det heldigt for mig, siger han.

/ritzau/FOKUS