X Factor-deltager besvimer for åben skærm: Så du klippet?

I går aftes var Andrew Murray fra X Factor på besøg i Aftenshowet for at vise, hvad han kan med sin store stemme,

Planen var at de to DR-værter, Lise Rønne og Ulla Essendrop, skulle måle, hvor mange decibel X factor-alderspræsidenten Andrew kunne ramme.

Skræmmende nok nåede han op på 105,1 decibel, der minder om en tændt motorsav.

Men den kraftpræstation fik Andrew til at falde om for rullende kameraer. Det var en tydeligvis forvirret X Factor-deltager, der kæmpede med at komme på benene igen.

- Det er en kombination af for lavt blodsukker og den anstrengelse, som det er for kroppen at gå op i de toner. Der var for lidt ilt til hjernen, forklarede Andrew Murray efterfølgende til DR.

Manden med den store stemme er ikke helt tilfreds med, at han besvimede, da han joker med, at det ikke er noget rigtige mænd gør.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Det så dramatisk ud, da Andrew Murray fra X Factor - DR faldt om på direkte tv her til aften. Vi har lige talt med kollegerne på Aftenshowet - DR1, og de fortæller, at han heldigvis har det godt nu.

Opslået af DR Nyheder på 8. marts 2016

 

Dagens Gossip