X Factor-deltager blev aflyttet af politiet

- Du er en fucking luder. En so. Jeg slår dig ihjel. Jeg kører dine mindre søskende over, skreg Nicolines kæreste dagligt i telefonen, mens hun deltog i X Factor. Det fremgår af politiets aflytninger, som blev afspillet ved gårsdagens retsmøde i en sag om smugling af 2,6 kilo kokain, skriver Ekstra Bladet.

Den 17-årige sangfugl levede under X Factor med konstante trusler fra hendes otte år ældre kæreste, der dagligt ringede og truede hende. På politiets optagelser kunne man tydeligt høre den 25-åriges høje og skingre stemme.

- Jeg smadrer alle knogler i kroppen på dig! Jeg smadrer dig! Om jeg så skal tage dig med ud i skoven, binde dig til et træ og det skal tage to dage at finde dig, skal han blandt andet have sagt, skriver BT.

Nicoline står tiltalt for - under tvang - at have fragtet 2,6 kilo kokain fra en bil og ind i hendes daværende kærestes bolig. Og for den unge sanger var der ikke kun tale om mundtlige trusler.

En nat blev Nicoline tvunget ind i ekskærestens bil kun iført nattøj. Her blev hun truet med en 20 centimeter lang kniv, som voldsmanden holdt for struben af hende.

Der falder dom i sagen den 26. oktober.

Kilde: Ekstra Bladet, BT

 

Dagens Gossip