X Factor-dommer fik søn i valentinsgave

Skrevet af admin

15/02/2014
For den berygtede og benhårde X Factor-dommer Simon Cowell har kærligheden muligvis nået nye højder på dette års valentinsdag.54-årige Cowell kunne nemlig sent på eftermiddagen byde sin nyfødte søn velkommen til verden. Det skriver Sky News.- Jeg er glad for at kunne sige, a Eric blev født klokken 17:45. Rask og smuk, skrev Cowell efterfølgende på sin Twitter-profil.Parrets nyfødte søn bliver dermed opkaldt efter Cowells afdøde far, der også hed Eric.Selvom Cowell måtte krydse atlanten for at være til stede ved fødslen, gik alt tilsyneladende, som det skulle.- Lauren har det fint. Tak for alle jeres søde beskeder, skrev han på Twitter.Meget tyder da også på, at den ellers kontante musikmogul længe har glædet sig som et lille barn til byde sønnen velkommen. - Der sker positive ændringer i mit liv for tiden. Jeg er stolt over at skulle være far, er han tidligere citeret for at have sagt.Newspaq

Dagens topnyheder

For den berygtede og benhårde X Factor-dommer Simon Cowell har kærligheden muligvis nået nye højder på dette års valentinsdag.

54-årige Cowell kunne nemlig sent på eftermiddagen byde sin nyfødte søn velkommen til verden. Det skriver Sky News.

- Jeg er glad for at kunne sige, a Eric blev født klokken 17:45. Rask og smuk, skrev Cowell efterfølgende på sin Twitter-profil.

Parrets nyfødte søn bliver dermed opkaldt efter Cowells afdøde far, der også hed Eric.

Selvom Cowell måtte krydse atlanten for at være til stede ved fødslen, gik alt tilsyneladende, som det skulle.

- Lauren har det fint. Tak for alle jeres søde beskeder, skrev han på Twitter.

Meget tyder da også på, at den ellers kontante musikmogul længe har glædet sig som et lille barn til byde sønnen velkommen.

- Der sker positive ændringer i mit liv for tiden. Jeg er stolt over at skulle være far, er han tidligere citeret for at have sagt.

Newspaq