X Factor-dommer: Narko er ikke glamourøst

Man kan diskutere, hvorvidt timingen er passende. Men der er ingen tvivl om, at den amerikanske sangerinde og tidligere X Factor-dommer Demi Lovato ved, hvad hun taler om.

Efter nyheden om skuespiller Philip Seymour Hoffmans død, angiveligt af en overdosis, har sangerinden nemlig valgt at tweete om en af de ting, hun ser som et stort problem i moderne populærkultur - mytedannelsen af narkotika.

- Jeg ville ønske, at flere mennesker ville behandle afhængighed som den livsfarlige og alvorlige sygdom, det er. Stoffer er ikke noget, der skal kastes glans over i popmusik eller fremstilles som en harmløs fritidsbeskæftigelse på film. Det er ikke sødt, cool eller beundringsværdigt, tweeter Lovato.

Selv har sangerinden som tidligere cannabis- og kokainmisbruger haft narkoens skyggesider helt inde på livet. Det har givet hende et mere realistisk syn på afhængighed, mener hun.

- Det er på tide, at folk virkelig gør noget for at ændre på, hvad vi rent faktisk synger og rapper om i dag, for du ved aldrig, om du romantiserer et bestemt stof over for en førstegangsbruger eller alkoholiker, skriver Demi Lovato.

Sangerinden benyttede samtidig muligheden for at sende sin dybeste medfølelse til afdøde Seymour Hoffman og hans efterladte familie.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip