X Factor-dommer skamroser sine deltagere

Skrevet af admin

27/02/2016

Dagens topnyheder

Der er rosende ord med på vejen til to af X Factor-grupperne lørdag morgen fra gruppernes coach, Remee.

På sin Twittter-profil skriver den rutinerede X Factor-dommer, at fredagens præstation fra gruppen Clifforth & Hein var en værdig en af slagsen.

- Endnu en gang en meget værdig og stærk præstation fra C&H. Den lille twin peaks tweek og country viben limer det, skriver Remee, der til sit tweet har tilføjet et link til gruppens optræden med nummeret "Hjem" af Sanne Salomonsen.

Stor ros er der også til gruppen Embrace, som består af søstrene Anilde og Azilda, og som fredag aften optrådte med nummeret "Frit Land" af Ulige Numre.

- Udover at det er det nærmeste, jeg kommer et fast arbejde, så er grunden til, at jeg kan engagere mig år efter år, at..., skriver dommeren og linker til en video af søstrenes optræden fredag aften.

Remee har endnu sine tre grupper i behold i underholdningsshowet, efter at 30-årige Sarah Glerup fredag aften måtte forlade showet.

Med hende i farezonen endte gruppen The Competition, der fik hug for deres coverversion af ABBAs "Mamma Mia".

Men da den endelig beslutning skulle tages, besluttede dommer Mette Lindberg at holde X Factor-drømmen i live for gruppen The Competition.

- Sarah du har opnået at stråle og virkelig gøre det godt, men jeg bliver nødt til at se, hvor drengene kan føre det hen. Så drenge, jeg går med jer, sagde hun under afgørelsen, hvor hun ellers kritiserede drengene for deres "dårlige smag".

/ritzau/FOKUS