X Factor-dommer vil adoptere barn

Skrevet af admin

09/12/2014
Hun har allerede tre døtre, og til maj fylder hun 40 år.Men det stopper ikke den tidligere Spice Girl Melanie Brown. Sammen med sin mand, Stephen Belafonte, vil hun nemlig adoptere et barn.Det skriver Hello! Magazine.- Vi har faktisk talt om det i to år nu. Til næste år bliver jeg 40, og jeg vil rigtig gerne have endnu et barn, siger sangerinden, der var mest kendt som "Scary Spice", da Spice Girls i 90'erne blev verdenskendte.X Factor-dommerens mand Belafonte vil også gerne have et barn mere, og han foretrækker klart at adoptere.- Jeg er sikker på, at der er enormt mange børn i verden, som vi kunne give et bedre liv, fortæller han.Parret har sammen den treårige datter Madison, og Mel B har derudover to døtre fra tidligere forhold. Men sangerinden mener ikke, at nogen af hendes tidligere forhold har kunnet måle sig med det, hun har med Belafonte.- Han er den første mand, jeg nogensinde har stolet fuldt ud på. Han er min klippe, og jeg elsker ham ubetinget, siger hun.Newspaq

Dagens topnyheder

Hun har allerede tre døtre, og til maj fylder hun 40 år.

Men det stopper ikke den tidligere Spice Girl Melanie Brown. Sammen med sin mand, Stephen Belafonte, vil hun nemlig adoptere et barn.

Det skriver Hello! Magazine.

- Vi har faktisk talt om det i to år nu. Til næste år bliver jeg 40, og jeg vil rigtig gerne have endnu et barn, siger sangerinden, der var mest kendt som "Scary Spice", da Spice Girls i 90'erne blev verdenskendte.

X Factor-dommerens mand Belafonte vil også gerne have et barn mere, og han foretrækker klart at adoptere.

- Jeg er sikker på, at der er enormt mange børn i verden, som vi kunne give et bedre liv, fortæller han.

Parret har sammen den treårige datter Madison, og Mel B har derudover to døtre fra tidligere forhold. Men sangerinden mener ikke, at nogen af hendes tidligere forhold har kunnet måle sig med det, hun har med Belafonte.

- Han er den første mand, jeg nogensinde har stolet fuldt ud på. Han er min klippe, og jeg elsker ham ubetinget, siger hun.

Newspaq