X Factor-favoritten: Jeg bliver meget nervøs

Skrevet af admin

27/03/2015

Dagens topnyheder

Fredag aften skal vinderen af X Factor 2015 kåres, og i bookmakernes øjne er 15-årige Emilie Esther den helt store favorit til at vinde X Factor-trofæet. Den blonde sangerinde har da også imponeret dommerne, der igennem programmet har rost hende for hendes fine toner og store talent. Alligevel kribler det lidt i maven hos Emilie Esther.

- Nerverne har det godt lige nu, jeg er mere spændt. Men nerverne kommer nok, siger sangerinden og afslører, at hun også har døjet med nervøsitet ved de tidligere live-shows.

- Jeg bliver meget nervøs, men jeg glæder mig endnu mere, så det overskygger det lidt. Jeg vil det så gerne, så det hjælper mig lidt på vej, fordi jeg føler mig godt tilpas på scenen, siger hun. 

Scenen skal hun fredag aften dele med sangerinden Stine Bramsen, der slog igennem som sangerinde i bandet Alphabeat, men sidenhen er gået solo. Og samarbejdet mellem de to har indtil videre været rigtig godt, fortæller Emilie Esther.

- Jeg glæder mig til at dele scenen med hende. Hun er så sød, og vores stemmer klinger virkelig godt sammen, siger hun. Selvom de ved torsdagens prøver ikke nåede at udveksle mange ord, så har den unge sangerinde allerede luret nogle tricks af fra sin ældre kollega.

- Vi gør meget det samme med hænderne, når vi står på scenen, men jeg har set, hvordan hun får det til at passe ind og se godt ud, siger Emilie Esther, der også fortæller, at hun især er vild med sangerindens hit "Prototypical". 

Udover Emilie Esther er færøske Jógvan og trioen Ivarsson, Bang og Neumann også i X Factor-finalen, som i år sendes fra Boxen i Herning fredag aften.

Newspaq