X Factor-mænd: Vi kan godt blive rigtig vrede

De er søde, bløde og lige til at kramme.

X Factors følsomme "ManBand" charmerer publikum med godt humør og skønsang fredag efter fredag. Men når kameraerne er slukkede, kan de tre mænd godt blive rigtig godt og gammeldags knotne. Det afslører de, da Newspaq torsdag møder det ellers så smilende band.

- Kender du den der Sneakers-reklame, hvor ham fyren altid opfører sig som en diva, når han bliver sulten? Det er Ole!, siger Jesper med et skævt smil i retning af sin kammerat og kollega i X Factor-gruppen ManBand.

- Jeg skal have mine tre måltider, ellers bliver jeg irritabel. Det kan godt komme til at gå ud over de andre, medgiver Ole med et nik hen imod Jesper og Dennis, som efter tur gengiver de vrisne kommentarer, de får, når Oles blodsukker er lavt.

De tre ManBand-medlemmer Jesper, Ole og Dennis fremstår ellers som en harmonisk trekløver - både på og unde for scenen. Men de tre gutter kan til tider blive rygende uvenner, afslører Jesper.

- Fr eksempel når vi skal blive enige om en sang. Vi er jo tre forskellige mennesker med forskellig smag og holdninger til tingene. Tonerne er vi heller ikke altid enige om, hvordan skal ligge, siger han og uddyber:

- En gang, mens vi var ved at øve, blev jeg så rasende, at jeg kylede hele arrangementet ned i gulvet, så noderne fløj ud over det hele, fortæller han.

Med tredje liveshow i sigte, er presset på deltagerne gradvist taget til. De tre bandmedlemmer kan godt mærke, hvordan stressniveauet nemt får de små uoverensstemmelser i hverdagen til at vokse.

- Heldigvis er vi efterhånden blevet bedre til at snakke os ud af uenighederne. Vi har jo ikke tid til at bryde sammen og gå i vrede, konstaterer Dennis.

ManBand går fredag aften på scenen i X Factor med nummeret "Hey Brother" af Avicii.

Newspaq

Dagens Gossip