X Factor: Remee, Lina Rafn og Thomas Blachman skal være dommere

Så er det officielt. Lina Rafn og Remee er tilbage som dommere i 'X Factor' efter flere års pause, mens Thomas Blachman er med for femte gang. Det skriver DR i en pressmeddelelse.

Dermed er X Factor tilbage i startopstillingen i 2008:

- Vi har haft et stort ønske om at genforene de tre, fortæller Rasmus Ladefoged, DRs underholdningsredaktør, og fortsætter:

- Den originale dommertrio med Blachman, Remee og Lina var i den grad med til at lægge fundamentet til det, vi i dag kender som Danmarks største underholdningsprogram. De var fantastiske sammen og skabte tv i absolut topklasse. Det er fem år siden, de sidst sad sammen, og der er sket meget siden da.

Også auditions vender tilbage i gammel stil. De senere år er auditions afviklet med publikum, men det vil i 2014 blive uden publikum - ligesom det var i X Factors spæde start.

Remee vandt den første X Factor, da han sendte den unge Martin til tops. I anden sæson vandt Line Rafn med Linda Andrews. Thomas Blachman har endnu ikke vundet X Factor, så måske det skal være i 2014-sæsonen, der formentlig er den sidste X Factor på DR.

Se billederne nedenunder...

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip