X Factor-Sarah: Ingen skam at slutte her

Skrevet af admin

27/02/2016

Mest læste i dag

Sarah Glerups talent rakte til to fredage i X Factor, hvor hun begge gange endte i farezonen. I andet liveshow kunne den 30-årige sangerinde dog ikke synge sig til overlevelse i konkurrencen, men måtte vige pladsen for Remees duo The Competition.

- Jeg synes ikke, der er nogen skam i at slutte her. Jeg er bare stolt og beæret over at have været med, og bevise, at jeg godt kan noget, selv om jeg ikke kan trække vejret selv eller bevæge mig særlig meget, siger Sarah Glerup efter showets afslutning.

I aftenens skandinaviske tema sang hun "Vi to er smeltet sammen" af Stoffer & Maskinen, men det udløste kritik fra dommer Mette Lindberg.

- Denne her sang styrker ikke din vokal. Du er en voksen kvinde, og derfor bliver det altså for pattet med børnetegninger på skærmene bag dig, sagde Mette Lindberg efter Sarah Glerups første optræden.

Allerede i sekunderne efter nyheden om, at hun var røget i farezonen, var optimismen tydelig at spore hos Sarah Glerup, der sang i voksenkategorien. Hun lod sig ikke gå på af, at hun skulle i farezonen for anden gang.

- I løbet af to shows får jeg lov at synge fire gange, så jeg tænker bare, at jeg i hvert fald får vist, at man godt kan synge, selv om man har en respirator, sagde Sarah Glerup på X Factor scenen.

Det nye tiltag i årets X Factor betød, at hun skulle optræde med en såkaldt "Save me song" i farezonen i stedet for at gentage sin første performance. Her faldt valget på Depeche Modes "Enjoy The Silence", som dog ikke kunne redde sangerindens deltagelse i næste uges program.

- Jeg har haft en god oplevelse med X Factor, og godt nok fik jeg ikke flest stemmer i dag, men sådan er det jo både her og i politik, hvor jeg kommer fra. Det kan jeg godt leve med, siger Sarah Glerup.

/ritzau/FOKUS