X Factor: Tandberg & Østenby lufter deres skuffelse over Blachman på Facebook

Ud ad til så det ellers forholdsvis fredeligt ud, da Thomas Blachman fredag aften sendte sin egen gruppe Tandberg og Østenby ud af X Factor.

Men nu tager de to piger til genmæle på Facebook, og her bliver skuffelsen lagt frit frem.

- I forhold til aftenens afslutning igår så er vi skuffede. Vi er skuffede over at Thomas ikke ville give os det sidste skulderklap med på vejen ud af xfactor og vi er stadig lidt i chok over hans beslutning. Vi vidste godt at Cutfather ville sende os ud - og det vidste Thomas med garanti også. Så hvorfor kunne Thomas ikke have givet os den sidste bekræftelse? Det er noget vi har lidt svært ved at forstå, skriver de på siden.

- Derudover så havde ugen op til mash up fredagen været super presset - ingen af os havde overskud tilbage og det gjorde også at vi hurtigere blev uenige om tingene. Thomas har udtalt ud fra dette at vi er utaknemmelige og vi mangler respekt. Dette vil vi gerne have slået til jorden med det samme! Vi er begge to så taknemmelige for alt det vi har fået igennem dette forløb og vi har haft så meget respekt for Thomas lige indtil hans stunt i fredags.

Lidt ros er der dog også til Blachman.

>Bliv ven med netnyhederne.dk på Facebook - klik her...<

- Samtidig synes vi også i skal vide, at vi på det professionelle plan har været fuldt ud tilfredse med Thomas! Han er et musikgeni! Men når det så er sagt, så har det været en udfordring på det mere personlige plan, da vi som de fleste nok har gennemskue, er meget forskellige fra Thomas.

De to piger holder dog hovedet oppe, og er glade for deres egen indsats i X Factor.

- Alt i alt er vi super ærgelige over, at gårsdagens mediestunt skulle tage opmærksomheden fra vores permance, men vi vil så sige at vi også selv har den fornemmelse, at det var vores bedste performence her i X factor og vi er ret stolte af os selv. Vi føler vi har udviklet os og vi håber i har kunne mærke det samme gennemskærmen!, skriver Tandberg og Østenby på Facebook-siden.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip