X Factor: Ufatteligt mange talentløse deltagere i år

Der bliver garanteret grin og klap på lårene, når underholdningsprogrammet X Factor for syvende gang ruller over skærmen i de danske stuer. Der mødte nemlig mange talentløse og håbefulde deltagere op til årets X Factor-auditions.

Det røber de tre dommere Remee, Lina Rafn og Thomas Blachman.

Efter en længere pause er Remee og Lina Rafn atter tilbage i dommerstolen, og til at starte med tvivlede hverken Remee eller Lina Rafn på beslutningen om at vende tilbage. Men da de første auditions gik i gang, var det en noget slukøret Remee, der måtte lægge øre til den ene tonedøve deltager efter den anden.

- De første tre dage var forfærdelige. Der kom ikke en eneste, der kunne noget som helst. Jeg sad bare der i ti timer og begyndte at fortryde, jeg overhovedet havde sagt ja, fortæller Remee og fortsætter:

- DR ville det gerne, produktionen ville det gerne, vi ville det gerne, men deltagerne ville det ikke. 

Samme oplevelse har Lina Rafn.

- Der var ufatteligt mange i år, der ikke ville noget seriøst med det. Det var så frustrerende, siger hun.

Thomas Blachman stemmer i og mener, at flere er begyndt at bruge det som en varmestue.

- Det fremkalder jo nogle gange de største tåber, siger han.

Men traditionen tro er han også lidt uenig med de andre dommere.

- Der kom heldigvis også dem, der skulle være der. Og jeg mener, at der er kommet mange flere med kunstneriske ambitioner til programmet de sidste par år, siger Thomas Blachman, og fremhæver særligt Ida, der vandt i 2012, og den unge Amanda, der var med i sidste års X Factor.

- Det kan lade sig gøre at skabe nogle øjeblikke med nogle mennesker, der aldrig har stået på en scene før. Det er meget rørende, siger han.

På trods af, at der var langt mellem snapsene, når det gjaldt om at finde de mest talentfulde deltagere, garanterer dommerne, at det er nogle fantastiske deltagere, der indtager scenen ved årets liveshows.

X Factor har premiere den 3. januar.

Newspaq

Dagens Gossip