X Factor-yndling smidt ud af Lina Rafn

Skrevet af admin

13/03/2015

Mest læste i dag

Det blev unge Baraa Qadoura, der fredag aften fik drømmen om X Factor-trofæet knust.

I farezonen stod Remees unge deltager Baraa Qadoura og Thomas Blachmans trio Ivarsson, Bang og Neumann. Begge mentorer valgte, at deres egne solister skulle blive i konkurrence. Dermed blev det dommer Lina Rafn, som skulle afgøre, hvem der skulle blive i konkurrencen.

Hun valgte at sende Ivarsson, Bang og Neumann videre til næste uges semifinale, og dermed sluttede X Factor-drømmen for den unge aarhusianer. 

Der er ved at være tyndet ud X Factor-feltet, hvor kun to grupper og tre solister var tilbage inden aftenens live-show. Her sang deltagerne sange fra film akkompagneret af DR's Big Band. Og der var stor ros fra dommerne til mange af deltagerne.

Gruppen Citybois, der består af Anthon og Thor, fik endnu engang charmeret de tre dommere med deres version af "Earned It" af The Weeknd.

- Det er jeres verden, vi andre lever bare i den. Der skal nærmest ske et mirakel for, at I ikke vinder det hele. Jeres vokal er blevet bedre, men det er ikke det, der skaber Citybois, det er jeres nærvær og selvtillid. Jeg synes, at det var jeres bedste præstation, sagde Remee til Citybois efter deres optræden. 

Også unge Emilie Esther, der sang "Poker Face" af Lady Gaga, fik masser af ros dommerne.

- Der er ingen tvivl om, at du er den største stemme, det her show nogensinde har set. Du har den reneste og fineste stemme, sagde Lina Rafn til Emilie Esther efter hendes tur på scenen. Mindre begejstret var Thomas Blachman, som kaldte sangvalget for vulgært.

I næste uge venter semifinalen, hvor kun fire solister er videre til. De fire er Emilie Esther, Citybois, Jógvan og Ivarsson, Bang og Neumann.

Newspaq