Xavi: Casillas bliver behandlet som dødt træ

Det hører til sjældenhederne, at en Barcelona-spiller forsvarer en Real Madrid-spiller. Eller omvendt. Men nu tager Barcas 33-årige Xavi bladet fra munden og kaster sig ud i et forsvar af Reals målmand Iker Casillas.

Og det er ikke hvem som helst, der er i skudlinjen for Xavis kritik. Det er nemlig selveste 'the special one' Jose Mourinho, der er skydeskive for dennes behandling af sit holds målmand.

Xavi synes ikke, Casillas fortjener den behandling, han har fået i Real Madrid, hvor den spanske landsholdskeeper og Reals daværende anfører har været sat af holdet siden december.

- I september anbefalede de ham til Ballon d'Or (årets spiller i Europa, red.). Nu bliver han behandlet som dødt træ, siger Xavi, der har to EM-titler (2008 og 2012) og VM i 2010 i selskab med Casillas på det spanske landshold.

Også Real Madrids Pepe har givet udtryk for, at han ikke billiger den måde, hvorpå Mourinho håndterede beslutningen om at droppe Iker Casillas. Pepe har kaldt Casillas en institution i Real Madrid og i Spanien. Nu bruger Mourinho så hellere den 20-årige Raphael Varane end Pepe, der de seneste uger har siddet på bænken ved siden af Casillas.

Vedholdende rygter peger på, at Jose Mourinho er en færdig mand i Madrid og kæder ham sammen med en fremtid i Chelsea. En del spillere i Real Madrid håber nok, at der er noget om snakken.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip