Yaya Touré sparker Manchester City mod engelsk sølv

17/05/2015

Manchester City ser ud til at tage andenpladsen i Premier League i denne sæson efter mesterholdet Chelsea.

Søndag vandt holdet på udebane med 4-2 over Swansea og er dermed oppe på 76 point i Premier League.

Med en hjemmesejr over Southampton i sidste spillerunde kan holdet altså nå 79 point, og det skulle være tilstrækkeligt til at holde Arsenal bag sig i kampen om andenpladsen.

Arsenal kan ganske vist også nå 79 point med tre afsluttende sejre, men Citys målscore er klart bedre.

City kom på hårdere arbejde end forventet mod Swansea. Men særligt Yaya Touré og målmand Joe Hart sørgede for, at City fik tre point med hjem fra Wales.

Yaya Touré scorede to fremragende mål, mens Joe Hart særligt i slutfasen hev et par mesterlige redninger frem.

Det lignede en sikker sejr til Manchester City, da Touré og James Milner med fine mål sørgede for 2-0 i første halvleg.

Men Swansea fik nyt håb med Gylfi Sigurdssons reducering kort inden pausen.

19 minutter inde i anden halvleg sørgede Bafetimbi Gomis for fuld balance til 2-2.

Men Yaya Touré var ikke færdig med at brillere. Et kvarter før tid huggede han et skud af sted fra højre side af straffesparksfeltet, og igen strøg bolden ind bag Lukasz Fabianski.

I slutfasen havde hjemmeholdet gode chancer for udligning, men Joe Hart stod i vejen for de ellers kvalificerede forsøg.

I stedet øgede den tidligere Swansea-spiller Wilfried Bony i overtiden. Et par smarte finter og et skud via stolpen gjorde det til 4-2.