Yngre mand er fængslet for knivstikkeri i Solbjerg

En 23-årig mand er søndag ved Retten i Aarhus blevet fængslet, sigtet for drabsforsøg, efter at en polsk mand natten til søndag blev stukket ned med kniv.

Offeret blev bragt til sygehuset, hvor han efter operation meldes udenfor livsfare.

Den polske mand er stukket i højre side af brystet, og politiet anholdt senere en 23-årig mand, som altså nu er varetægtsfængslet til 15. januar. Han kærede ikke fængslingen til landsretten, oplyser Østjyllands Politi.

Sammen med tre andre polakker på 25, 28 og 33 år og to danskere på 23 og 25 år festede offeret i en lejlighed i byen Solbjerg nær Aarhus, da der på et tidspunkt opstod skænderi og slåskamp omkring halvtotiden natten til søndag.

Den 23-årige danske mand tog pludselig to køkkenknive frem i lejligheden og truede de fire polakker.

- Der opstår igen tumult, og en af de polske mænd bliver stukket en gang i siden af brystet med en køkkenkniv, sagde vagtchef Per Bennekov fra Østjyllands Politi tidligere søndag til Ritzau og tilføjede, at polakken blev stukket ned ude på gaden.

Knivofret blev kørt til behandling på hospitalet, hvor hans tilstand ved ankomsten blev betegnet som kritisk, samtidig med at han var i livsfare.

Politiet anholdt de resterende tre polakker og de to danskere for at finde ud af, hvad der ledte op til knivstikkeriet, men bortset fra den 23-årige blev de alle løsladt igen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip