Yngste på liste over Orlando-ofre blev kun 20 år

Myndighederne i Orlando offentliggjorde mandag en foreløbig liste med navne på ofre for skudmassakren i natklubben Pulse. På listen er opført de 18 personer, hvis pårørende politiet har været i kontakt med. Mindst 50 mennesker formodes dræbt.

Den yngste af de identificerede er 20 år.

Blandt de dræbte er også en 34-årig, som arbejdede i et rejsebureau, og en 22-årig mand, som arbejdede i Harry Potter-temaparken, skriver den britiske avis The Guardian.

Pulse er kendt for forestillinger med dragartister og som et samlingssted for LGBT-grupper, der repræsenterer bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner.

Klokken 2 natten til søndag ved lukketid, da gerningsmanden begyndte massakren, var der formentlig omkring 320 personer i lokalet. De var kommet for at deltage i en særlig event med latinamerikansk musik.

Halvdelen af de cirka 320 tilstedeværende var i 20'erne.

Familie og venner er samlet uden for et center i Orlando, hvor myndighederne indsamler detaljer om dem, der endnu ikke er identificeret.

Den 35-årige Jaymie Glaspie, der har søgt efter sin bror Paul Henruy i mange timer, siger, at hun har ringet til ham igen og igen og været hjemme ved ham uden at kunne finde ham.

- Den ringer og ringer, siger hun.

Tusindvis af mennesker er taget til bloddonorcentralen One Blood i Orlando for at give blod. Den ligger kun nogle få minutters kørsel fra natklubben.

Den 16-årige studerende Mackenzie Buzzelli siger, at hun har stået i kø i næsten 12 timer for at blive donor.

- Vi vågnede ved lyden af en helikopter, der overfløj området. Vi besluttede os for at hjælpe, men min mor kunne til sidst ikke sidde her og vente længere, siger hun.

Restauranter i byen har bidraget med mad, mens andre har uddelt solcreme, myggespray og paraplyer. Der er politibiler over hele byen, som der ligger en trykkende hede over.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip