YouSee opretter fælles trådløst netværk i fem byer

YouSee er kommet godt fra start i Varde, hvor der testes med fælles internetadgang, WIFI.

Nu går YouSee videre til fase to med projektet om at skabe et landsdækkende trådløst netværk. I løbet af den kommende måned åbner selskabet trådløse netværk i fem større provinsbyer, så bredbåndskunderne i disse byer kan komme på nettet også uden for hjemmet.

Den første af de fem byer er Skanderborg. Her får bredbåndskunderne i den lokale antenneforening fra i dag adgang til et fælles WiFi. I begyndelsen af november kommer turen til Esbjerg og Grindsted i det sydvestjyske, og endelig kobles Korsør og Ringsted på senere i november.

Ifølge afdelingsdirektør i YouSee, Eva Tetsche, er planen at skabe et fælles, landsomfattende WiFi-netværk for de godt 400.000 bredbåndskunder hos YouSee.

- Vi udbreder konceptet i løbet af foråret til alle vores bredbåndskunder og bliver dermed landsdækkende i det, vi kalder YouSee-land, som dækker cirka 50 procent af husstandene i landet. Bredbåndskunder i for eksempel Skanderborg vil dermed kunne koble sig på YouSee WiFi alle steder, hvor det er, siger Eva Tetsche i en pressemeddelelse.

På langt sigt er planen, at kunderne også skal kunne komme på trådløse netværk i udlandet som del af deres YouSee-abonnement. Af samme grund leder YouSee efter en international samarbejdspartner.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip