YouSee opretter fælles trådløst netværk i fem byer

YouSee er kommet godt fra start i Varde, hvor der testes med fælles internetadgang, WIFI.

Nu går YouSee videre til fase to med projektet om at skabe et landsdækkende trådløst netværk. I løbet af den kommende måned åbner selskabet trådløse netværk i fem større provinsbyer, så bredbåndskunderne i disse byer kan komme på nettet også uden for hjemmet.

Den første af de fem byer er Skanderborg. Her får bredbåndskunderne i den lokale antenneforening fra i dag adgang til et fælles WiFi. I begyndelsen af november kommer turen til Esbjerg og Grindsted i det sydvestjyske, og endelig kobles Korsør og Ringsted på senere i november.

Ifølge afdelingsdirektør i YouSee, Eva Tetsche, er planen at skabe et fælles, landsomfattende WiFi-netværk for de godt 400.000 bredbåndskunder hos YouSee.

- Vi udbreder konceptet i løbet af foråret til alle vores bredbåndskunder og bliver dermed landsdækkende i det, vi kalder YouSee-land, som dækker cirka 50 procent af husstandene i landet. Bredbåndskunder i for eksempel Skanderborg vil dermed kunne koble sig på YouSee WiFi alle steder, hvor det er, siger Eva Tetsche i en pressemeddelelse.

På langt sigt er planen, at kunderne også skal kunne komme på trådløse netværk i udlandet som del af deres YouSee-abonnement. Af samme grund leder YouSee efter en international samarbejdspartner.

Dagens Gossip