YouTube giver Justin Timberlake dispensation

Den blev ellers udsat for cesur i sidste uge, fordi den var for udfordrende, men popstjernen har nu fået dispensation fra reglerne for nøgenhed og seksuelt indhold.

Dermed kan brugerne atter se videoen til Timberlakes seneste single »Tunnel Vision«.
Den syv minutter lange film fik premiere i onsdags, men efter få timer fjernede YouTube den igen. Problemet var, at Timberlake og hans producer Timbaland i videoen sidder og stirrer på tre tilsyneladende splitternøgne kvinder, ligesom sangerens ansigt projiceres over på kvindernes bare hud.

Det var en overtrædelse af reglerne hos YouTube, der slår hårdt ned på nøgenhed. Googles populære videosite har imidlertid ladet sig overtale til at dispensere og Timberlakes video er lagt på siden igen - med en advarsel.

»Vores retningslinier forbyder normalt nøgenhed, men vi kan gøre en undtagelse, når tingene præsenteres i oplysningsform eller i kunstnerisk sammenhæng«, forklarer YouTubes ledelse i en udtalelse og understreger, at følsomme sjæle skal passe på, hvilket også tydeligt fremgår af den advarsel, »Tunnel Vision« nu er udstyret med: »Det følgende indhold er identificeret som muligt krænkende eller upassende. Forsigtighed tilrådes«, lyder det.

I marts blev R&B-sangeren Robin Thickes video til skæringen »Blurred Lines« ramt af et lignende censurindgreb, hvor der efterfølgende blev givet dispensation.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip