Youtube-stjerne død af kræft 13 år gammel

Gennem sin YouTube-kanal inspirerede Talia piger verden over. Om det handlede om skønhed eller cancer, var der altid over 100.000 views på hendes videoopdateringer.

Men det var ikke kun på internettet Talia var kendt. I september medvirkede hun i The Ellen DeGeneres show, et landsdækkende amerikansk talkshow, og nåede endda også at interviewe Miley Cyrus, og var også særlig elsket hos kosmetikgiganten Cover Girl.

Talia nåede at få opfyldt flere af sine drømme. På trods af hendes unge alder nåede hun nemlig at blive makeupartist, noget som fyldte utroligt meget i det liv, som hun kæmpede for at leve. Talia brugte nemlig halvdelen af sit liv på, at kæmpe imod canceren.

Da Talia var kun seks år gammel i februar 2007 fik hun konstateret kræft. Siden da kæmpede hun med mange hårde tilbagefald, som kostede hende lange ophold på hospitalet, men alligevel præsterede hun at køre en Youtube-kanal.

Talia har under hendes sygdomsforløb haft en støtteside på facebook, kaldet Angels For Talia, en side med næsten 400.000 følgere. Ikke nok med det, er hendes hjemmeside Taliajoy.com gået ned, på grund af de mange besøgende, flere gange siden hendes død i dag blev offentliggjort.

Herunder kan du se én af Talias inspirerende videoer, hvor hun fortæller om sin cancer.

Dagens Gossip