Yussuf Poulsen: Fornemmede træthed før kampstart

Skrevet af admin

07/09/2015

Mest læste i dag

Landsholdsfløjen Yussuf Poulsen fornemmede, at det danske fodboldlandshold manglede energi allerede før mandagens skuffende 0-0-kamp i Jerevan mod Armenien i EM-kvalifikationen.

Det skyldes, at det blot er tre dage siden, at landsholdet spillede uafgjort i København mod Albanien.

- Jeg havde en fornemmelse af, at vi var lidt trætte.

- Det er kun to og en halv dag siden, at vi spillede mod Albanien, og vi har haft en rejse på fire timer, hvor vi har mistet yderligere to timer (på grund af tidsforskel, red.).

- Det er klart, at det ikke er let, men det er ikke nogen undskyldning for ikke at give sig 110 procent, siger Yussuf Poulsen.

RB Leipzig-spilleren fortæller, at det nemt kan forplante sig til hele holdet, hvis bare et par enkelte spillere ikke rammer niveauet.

- Hvis en spiller ikke er god, så kan det ramme den næste og så den næste, og så bliver det en dominoeffekt.

- Når der kommer lidt dårlige afleveringer, så sætter det sig psykisk hos alle på holdet, forklarer han.

- Vi var ikke gode nok til at holde på bolden i forskellige sekvenser. Jeg synes, at vi lagde et godt tryk på dem i det første kvarter, selv om vi ikke kom til de store chancer.

- Så begyndte vi at lave fejlafleveringer, tabe dueller og andenbolde, siger han.

Lige nu er vejen mod EM i Frankrig næste år fortsat meget usikker for Danmark, der trods alt kan trøste sig med, at to hold går videre fra kvalifikationsgruppen, mens nummer tre som minimum er garanteret to playoff-kampe.

Portugal og Albanien er lige nu favoritter til at tage de to direkte pladser til næste års EM.

/ritzau/