Yussuf Poulsen: A-landskampe forstyrrer ikke U21-EM

20-årige Yussuf Poulsen spillede hele kampen og leverede en fornem indsats i anden halvleg af mandagens venskabskamp mod Montenegro.

Landstræner Morten Olsen har efterfølgende valgt at beholde Yussuf Poulsen til kampen mod Serbien på lørdag frem for at sende Leipzig-spilleren til U21-lejren, som oprindeligt var planen.

- Det er selvfølgelig fedt, at Morten ser, at jeg gør det godt og udtager mig. Jeg havde egentlig i hovedet, at jeg bare skulle koncentrere mig om U21-EM efter Montenegro-kampen.

Den tidligere Lyngby-spiller håber og tror da også på, at han får lov til at komme på banen i kampen mod Serbien.

- Hvis jeg ikke troede på det, kunne jeg lige så godt være i U21-lejren. Jeg har vist Morten, at jeg godt kan være med på det her niveau, lyder det fra Yussuf Poulsen.

- Det er selvfølgelig fedt, at jeg også får lov til at være en del af en kvalifikationskamp, siger han.

U21-landsholdet er samlet frem mod U21-EM, der løber af stablen fra 17. juni. Yussuf Poulsen tilslutter sig først U21-træner Jess Thorups trup, når kampen mod Serbien er overstået.

Det samme gør sig gældende for Pierre-Emile Højbjerg, Viktor Fischer, Jannik Vestergaard, Pione Sisto og Andreas Christensen.

Yussuf Poulsen er dog ikke nervøs for, at det kommer til at ødelægge noget af optakten til slutrunden.

- Vi glæder os bare til at spille for A-landsholdet, og så tager vi U21-EM bagefter. Vi har stadig en tre-fire dage, inden vi spiller den første kamp.

- Det er jo ikke fordi, at vi ikke kender holdet. Vi kender hinanden godt og har spillet sammen i to år, så jeg ser det ikke som noget problem, fastslår Yussuf Poulsen.

/ritzau/

Dagens Gossip