Yussuf Poulsen passerer dansk målmand i Leipzig-sejr

19/02/2016

Fodboldspilleren Yussuf Poulsen scorede fredag aften på en tidligere U21-landsholdskollega, da RB Leipzig med en 3-0-sejr hjemme over Union Berlin spillede sig tættere på oprykning til Bundesligaen.

Topholdet fører den næstbedste række med 47 point for 22 kampe.

Yussuf Poulsen scorede til 3-0 på Union Berlins målmand, Jakob Busk, da der var spillet 52 minutter af kampen.

Et kvarter senere blev Yussuf Poulsen udskiftet.

Han og Jakob Busk var begge stamspillere på det danske U21-landshold, der sidste år nåede frem til semifinalen ved EM i Tjekkiet.

Union Berlin er nummer 12 med 27 point.

Niki Zimling fik kun de første 19 minutter på banen, da hans klub, FSV Frankfurt, noget overraskende vandt 3-1 ude over St. Pauli.

Den tidligere danske landsholdsspiller, der er lejet i Mainz for resten af sæsonen, blev skiftet ud med en skade, da stillingen var 1-1.

FSV Frankfurt ligger nummer 14 med 26 point, mens St. Pauli er nummer fire med 36 point.