Yussuf Poulsen scorer to gange i Leipzig-sejr

Landsholdsangriberen Yussuf Poulsen havde søndag eftermiddag en væsentlig aktie i RB Leipzigs sejr på 4-2 over bundproppen Duisburg i den tyske 2. Bundesliga.

Det holdt dog hårdt for topholdet.

Duisburg havde inden kampen blot hentet et enkelt point i syv udekampe i denne sæson, men gæsterne startede klart bedst.

Efter knap 17 minutters spil gjorde Kevin Wolze det til 0-1, men ti minutter senere var Yussuf Poulsen for første gang i kampen på pletten og udnyttede Marcel Halstenbergs oplæg.

Dermed kunne Leipzig gå til pause med 1-1, men i anden halvleg havde hjemmeholdet mere end svært ved at omsætte et ellers stort overtag i spil og chancer til scoringer, og i stedet bragte Kevin Scheidhauer med godt ti minutter igen gæsterne foran endnu engang.

Den scoring vækkede imidlertid for alvor RB Leipzig, der først udlignede til 2-2 ved Nils Quaschner i det 85. minut og siden kom foran med 3-2 på en scoring af Atinc Nukan.

I overtiden dukkede Yussuf Poulsen atter op og lukkede kampen med sit mål til 4-2.

Sejren sender RB Leipzig op på 35 point for 17 kampe - nok til en andenplads i 2. Bundesliga, der stadig føres af Freiburg, som ligeledes har 35 point for 17 kampe, men en bedre målscore end Leipzig.

Duisburg ligger på sidstepladsen med 11 point for 17 kampe.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip