Yussuf Poulsen scorer to gange i Leipzig-sejr

06/12/2015

Landsholdsangriberen Yussuf Poulsen havde søndag eftermiddag en væsentlig aktie i RB Leipzigs sejr på 4-2 over bundproppen Duisburg i den tyske 2. Bundesliga.

Det holdt dog hårdt for topholdet.

Duisburg havde inden kampen blot hentet et enkelt point i syv udekampe i denne sæson, men gæsterne startede klart bedst.

Efter knap 17 minutters spil gjorde Kevin Wolze det til 0-1, men ti minutter senere var Yussuf Poulsen for første gang i kampen på pletten og udnyttede Marcel Halstenbergs oplæg.

Dermed kunne Leipzig gå til pause med 1-1, men i anden halvleg havde hjemmeholdet mere end svært ved at omsætte et ellers stort overtag i spil og chancer til scoringer, og i stedet bragte Kevin Scheidhauer med godt ti minutter igen gæsterne foran endnu engang.

Den scoring vækkede imidlertid for alvor RB Leipzig, der først udlignede til 2-2 ved Nils Quaschner i det 85. minut og siden kom foran med 3-2 på en scoring af Atinc Nukan.

I overtiden dukkede Yussuf Poulsen atter op og lukkede kampen med sit mål til 4-2.

Sejren sender RB Leipzig op på 35 point for 17 kampe - nok til en andenplads i 2. Bundesliga, der stadig føres af Freiburg, som ligeledes har 35 point for 17 kampe, men en bedre målscore end Leipzig.

Duisburg ligger på sidstepladsen med 11 point for 17 kampe.